Terug

Weinressort Freinsheim Spatburgunder blanc de noir

  • Spatburgunder blanc de noir
  • Spatburgunder blanc de noir
  • Spatburgunder blanc de noir

  • Voorraad: 64

Ook deze Spatburgunder Blanc de Noir is gemaakt van met zorg uitgekozen druiven die met de hand zijn geplukt. De kalksteen met zandbodem heeft de druiven een typische smaak en reuk ervaring meegegeven en wanneer je dan deze wijn serveert op zo'n 10-12 gra

€ 10,95*

* Incl. btw

  • Bestel 6 voor €9,86 per stuk en bespaar 10% Sale 10%

Zet op verlanglijst

  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Meer wijnen =meer korting
  • De beste prijs/kwaliteit wijnen

Omschrijving van deze wijn

Weinressort Freinsheim Spatburgunder blanc de noir

Een mooie witte wijn uit de rode spatburgunder (pinot noir) druif. Een fantastisch smaakvolle witte wijn door de handpluk en sortering van de goede druiven. De reukervaring is prikkelend met aardbeien, bessen en Hollunderbloemen. Door de wat hogere restzuikers is deze witte spatburgunder wijn heerlijk sappig en maakt het dat je snel een nieuw glas inschenkt om lang van deze verfijnde witte wijn te drinken.

Drinktemperatuur:

10-12 graden

Alkohol:

11,51 %

Restsuiker/zuren:

13,9 gram/liter

5,4 gram/liter

Bewaartermijn:

Je kunt deze Freinsheim Spatburgunder Blanc de Noir wijn 3-5 jaar bewaren, dus lang drinkplezier gegarandeerd.

Wijnbereiding

Met de hand geselecteerde druiven en met de hand geplukt. Het sap word opgevangen zonder dat de druif geplet is. Maceratie/gisting op RVS tanks.

Wijngaarden/terroir

Kleihoudende zandbodem

Wijn/Spijs

Heerlijke terraswijn, gerechten uit het Middellandse zee gebied, zeevruchten en asperges

Serveertemperatuur

10-12 graden

Omschrijving van de wijn

Omschrijving van de wijn

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Spatburgunder blanc de noir

    Spatburgunder blanc de noir

    € 10,95*

    ProefWijn 3 / 5 - 13 Smaakervaringen @ own
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »