Terug

Verantwoord alcoholgebruik

JONGEREN EN ALCOHOL

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je hebt aangegeven dat je 18 jaar of jonger bent. ProefWijn verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen dranken uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder omdat dit wettelijk verboden is.

Wij willen graag dat iedereen verantwoord kan gaan genieten van wijn. Wanneer je volwassen bent nodigen we je graag uit om een bestelling te maken en het goede voorbeeld te stellen aan de jeugd onder de 18 jaar door verantwoord om te gaan met alcohol.

De wetgeving heeft aangegeven dat jongeren onder de 18 jaar geen wijn mogen kopen. Op onze checkout pagina staat dan ook niet voor niets een geboortedatum om in te vullen. Bij aflevering van wijnpakketten met de post zullen wij incidenteel gaan controleren of de leeftijdsindicatie goed is.

Door deze stappen willen we onze bijdrage leveren aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het terugdringen van alcoholmisbruik. 

ProefWijn kent én neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen en onderschrijft de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houdt zich hier strikt aan.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ProefWijn 9,7 / 10 - 30 Smaakervaringen @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »