Pommard 1e Cru, Domaine Debray

€ 39,95

In stock

Laatste stuks

FDEB302

Druivenras: Pinot Noir

Land/Streek: Frankrijk/bourgogne

Bourgondisch rood volledig afhankelijk van hun omgeving om hun nuances te krijgen in de smaak. Deze rode wijnen zijn aansteker met medium zuur en meestal lagere tannines.

Pas op vooroordelen! De roem van Pommard in de 19e eeuw verdiend het beeld van een wijn die zowel krachtig en viriel. In werkelijkheid, tijd, terroir en methoden van vinificatie hebben allemaal gecombineerd om een meer subtiele werkelijkheid te creëren, een wijn die zowel rijker en gevoeliger. De kleur is de diepe, donkerrood met hoogtepunten om van te spreken als  nacht in de strijd met de dag ". De aroma's doen denken aan bramen, blauwe bosbes, of kruisbes, kersen pit en rijpe pruimen. Vaak wilde en katachtige notities te ontwikkelen met de leeftijd. Bij volledige rijpheid, dat neigt naar leer, chocolade en peper.
Het heeft tijd nodig om te worden gegeven aan open te stellen voor zijn volle omvang en haar mond vullen textuur, zijn stevig maar delicate structuur, defruit gevulde mond, en zijn taaie tannines, die tegen die tijd naar behoren te worden gladgestreken te geven. Een "rijke" wijn? Zeker.

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Pommard

wijngebied Pommard

Download (856.63k)

Related Products

Reviews

“Zeer tevreden met mijn bestelling, snel geleverd en een heerlijke wijn!”
- Pieter, 53

“Zeer tevreden met mijn bestelling, snel geleverd en een heerlijke wijn!”
- Pieter, 53

Contact

Kom bij ons proeven!
Proef! Wijnimport,
Industrieweg 18
8131 VZ Wijhe
Kvk nr.: 63995379
BTW nr: 90532144B01

Bel ons nu: +31(0) 570 - 523974
E-mail: info@proefwijn.nl