Terug

Weinressort Freinsheim Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee

  • Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee
  • Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee
  • Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee

  • Voorraad: 42

Wederom een smaakvolle cuvee ofwel blend van Spatburgunder en Cabernet Sauvignon. De handgeplukte en uitgezochte druiven hebben 10 maanden houten vat gehad en zijn in het zonnetje gegroeid op kiezelachtig zand. De beste serveer temperatuur is ca. 18 grade

€ 10,95*

* Incl. btw

Zet op verlanglijst

  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Meer wijnen =meer korting
  • De beste prijs/kwaliteit wijnen

Omschrijving van deze wijn

Weinressort Freinsheim Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee

Mooie aroma's zijn de eerste gedachten die bij je opkomen wanneer je deze mooie rode wijn cuvee (blend) ruikt. Een geuroverzicht van rode paprika, zwarte bosbessen en pruimen. Een prachtige gebalanceerde rode wijn die 10 maanden op het houten vat heeft gerijpt. Wanneer je gaat proeven komen er kruiden en een beetje tannine naar voren. Dit is een wijn met toekomst, je mag deze dan ook best een aantal jaren laten liggen om verder karakter te laten krijgen.

Drinktemperatuur:

18 graden

Alkohol:

13,14 %

Restsuiker/zuren:

7,1 gram/liter

6,4 gram/liter

Bewaartermijn:

Je kunt deze Freinsheim Cuvee Noir wijn 5-8 jaar bewaren, dus lang drinkplezier gegarandeerd.

Wijnbereiding

geselecteerde druiven, met de hand geplukt afzonderlijke uitbreiding van de wijnen twee tot vier weken maceratie, 10 maanden gerijpt in grote houten vaten.

Wijngaarden/terroir

Kleihoudende zandbodem

Wijn/Spijs

Lamsgerechten, hertenbiefstuk, mooi rood vlees.

Omschrijving van de wijn

Omschrijving van de wijn

Smaakervaringen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee

    Cuve Noir-Alte Reben Rotweincuvee

    € 10,95*

    ProefWijn 3 / 5 - 13 Smaakervaringen @ own
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »