Proefwijn, groot in kleine wijnhuizen.
Met ingang van februari 2019 heeft Bob van der Hout de webshop van Proefwijn overgenomen. Bob heeft al jaren een foodtruck waar hij allerlei grill en bbq gerechten maakt voor feesten, jubilea en bruiloften. Geen catering opdracht gaat hij uit de weg met zijn foodtruck. Check zijn website maar eens voor meer informatie, www.mrgrill.nl
Ondertussen kreeg Bob steeds meer verzoeken om wijn-spijs evenementen te verzorgen en is hij begonnen met zijn vinologen opleiding. Een logische stap was dus om meer met wijn te gaan doen en een wijnwinkel te starten, zodoende kwam ProefWijn op zijn pad.
 
Groot in kleine wijnhuizen.
Deze onliner zal een thema gaan worden in de vernieuwde website. Geen massa wijnproducten die je overal tegenkomt maar mooie wijnen elk met een eigen verhaal en nog belangrijker, van kleine wijnhuizen! Bob probeert om zoveel mogelijk wijnen te verkopen via zijn webshop wat niet de "supermarkt" wijnen zijn. Importeren van kleine wijnboeren en wijnhuizen die zelf worden bezocht om het verhaal van passie te horen rechtstreeks van de eigenaar.

ProefWijn Garantie

Wijn kiezen, kopen en drinken is erg persoonlijk en zeker bij online kopen is dat juist hetgeen je niet kunt bieden. Daarom wil ProefWijn dat u de juiste keuze maakt. Is de wijn niet goed of niet lekker dan = geld terug of de wijnen omruilen van alle niet geopende wijnflessen.

Neem contact met ons op, we zijn een klein bedrijf en hebben direct contact met u als klant.


bel ons: 

+31630115100

Nieuwsbrief

Gratis wijntips en acties?