Bezorgen & retourneren

Snelle leveringen moeten wel goed gaan vinden wij bij ProefWijn. Daarom kiezen wij ervoor om flessen wijn te verpakken en te vervoeren met flespakket van PostNL. Dit is niet de goedkoopste maar we hebben hier wel de beste ervaringen mee. Wij proberen de door u bestelde wijnen binnen 48 uur te leveren. Natuurlijk valt het weekend hierbuiten.

Per fles bestellen
U kunt bij ons per fles uitzoeken en zelf een doos samenstellen. Dit betekent dat je niet verplicht bent om zes of twaalf flessen van dezelfde soort te bestellen. Ook biedt het de kans om eens een andere wijn uit te proberen. Zo kunt u ook een eigen mix-wijndoos samenstellen.

Veilig betalen
U kunt in onze webwinkel op twee manieren betalen. U kunt met IDEAL of vooruit overmaken betalen. Als u dat niet ziet zitten kunt u de flessen ook bij afleveren betalen. Een mobiel pinapparaat is bij ons aanwezig. 

Bezorgen
Onze wijnen worden gratis in heel Nederland bezorgt vanaf € 100,- bestelling. Een kleinere bestelling kan natuurlijk ook bezorgd worden. Wij maken gebruik van de diensten van flespakket.

Vragen?
Mail ons gerust als iets niet duidelijk is of als er bijzonderheden zijn omtrent de bestelling. Ook kunt u ons elke dag bellen voor vragen en wensen.


bel ons: 

+31630115100

Nieuwsbrief

Gratis wijntips en acties?