Hallo allemaal,
Het is zover ! Onze nieuwe website is in de lucht . Nog vele puntjes op de “i” te zetten , dat wel ! Na 6 jaar waren we er wel aan toe, een nieuwe website waarin alles wordt gecombineerd, i.s.m. Simon Ouwerkerk hebben we dit eerste half jaar veel werk verzet en zijn we gekomen tot een mooi resultaat.
Onze agenda, nieuwsbrief en webshop komen goed tot hun recht. De dynamische webshop is een genot om op te surfen , bestelprocessen zijn vereenvoudigd.
Leuke feestelijke pakketten met pakkende kreten als: Stoer, Lief en Blond. Blogs koppelingen met facebook, video clips alles is nu mogelijk . De maand Juli gaan we verder met de webshop om ook alle foto’s er goed in te krijgen. De eerste nieuwsbrief is in wording en ontvangt u binnen enkele dagen, nieuwe wijnen en wijnhuizen worden beschreven.
Wij gaan ervoor. We hebben er zin in en gaan verder met waar het even stokte. Biologisch is Logisch en niet meer weg te denken in de wereld van de wijn. Vandaar dat we hier ook op ingaan zetten op onze geheel “eigenwijze” manier.
Er zijn hele mooie nieuwe wijnen binnen gehaald waar we u graag mee in contact brengen ! Niet in dat strakke stramien, maar vooral veel genieten.
“Weet wat je schenkt, kom bij ons proeven.” Onze gevleugelde tekst die weer een beetje meer vorm krijgt.

We hopen u, jullie, regelmatig te zien op een van onze proeverijen, evenementen of wat er ook maar georganiseerd word. Kwaliteit voorop voor een leuke prijs!
Geniet van de rondgang over de site en webshop, perfect zijn we niet. Er wordt nog verbeterd !
Met vriendelijke wijngroet ,

Biologisch is Logisch

Biologisch een kreet die veel gehoord word, zo ook in de wijnwereld. Vele van onze wijnhuizen hebben nooit anders gedaan, anderen zijn overgegaan met of zonder certificaat. Allemaal hebben ze gemeen zorg voor de terroir op de biologische manier. Je hebt vele manieren van biologische wijnteelt, van reductie tot geheel geen gebruik van chemicaliën. Voor vele “ziekten” zijn ook natuurlijke oplossingen gevonden, bv. het lieveheersbeestje als luis bestrijder, of een lok doosje voor de mannelijke fruitvlieg.
Enkele wijnhuizen gaan nog een stapje verder; Biodynamisch, no added Sulphite of zelfs veganistisch.
U kunt ze allemaal tegen komen op onze webshop, meestal met een logo in het tekst gedeelte.
Nieuwtje: ons wijnhuis uit de Loire streek is ook overgegaan naar het “terra vitis” certificaat.
Zijn wijnen smaken er niet anders om, de beleving er nu!


Reviews

“Zeer tevreden met mijn bestelling, snel geleverd en een heerlijke wijn!”
- Pieter, 53

“Zeer tevreden met mijn bestelling, snel geleverd en een heerlijke wijn!”
- Pieter, 53

Contact

Kom bij ons proeven!
ProefWijn,
Buntwal 9
3864 MX Nijkerkerveen 
Kvk nr.: 66297656
BTW nr: NL221032083B01

Bel ons nu: +31 6 30 11 51 00
E-mail: info@proefwijn.nl