Terug

Levering PostNL i.v.m. online drukte is er vaak vertraging. Wij kunnen dit helaas niet versnellen .

Allan Scott (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Allan Scott

Als een van de eerste onafhankelijke wijnhuizen die in 1990 in Marlborough zijn gevestigd, hebben Allan Scott Family Winemakers naam gemaakt in deze zeer competitieve industrie.

Allan heeft bijna 40 jaar in de wijnbranche, waardoor hij een van de meest ervaren mensen in Marlborough is als het gaat om het telen, produceren en verkopen van wijn. Toen Allan en zijn vrouw Catherine in 1973 besloten zich hier te vestigen (Cathy is een Marlburian van de vijfde generatie), ging Allan bij Montana werken in hun nieuwe wijngaarden.

In 1980 werd hij achtervolgd door Corbans om toezicht te houden op de vestiging van hun Marlborough-wijngaarden. Hij werd al snel hun Senior wijnbouwmanager, die hem niet alleen de verantwoordelijkheid gaf voor de volledige nationale druiveninname van het bedrijf, maar ook ertoe leidde dat hij deel ging uitmaken van het wijnbereidingsteam.

Dit alles bracht hem goed van pas voor de poging van de familie om wijn te maken. Destijds waren er in Marlborough geen boetiekwijnhuizen. In 1975 kochten Allan en Catherine een stuk grond en kwamen ze in contractteelt. Toen de eerste onafhankelijke wijnmakers in Marlborough begonnen te verschijnen, waren Allan en Catherine in staat om deel uit te maken van dit nieuwe tijdperk in de wijnindustrie van Nieuw-Zeeland.

In 1990 lanceerden ze Allan Scott Wines. Allan herinnert het zich nog goed. "We waren een van de weinigen die de eerste golf van de onafhankelijken vormden." De Allan Scott-wijnmakerij heeft sindsdien enkele veranderingen ondergaan. In de 25 jaar sinds zijn oprichting heeft het wijnhuis zich ontwikkeld om de veranderende eisen van de markt voor te blijven.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ProefWijn 9,7 / 10 - 30 Smaakervaringen @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »