Over ons

Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image
Portfolio Image

Ons Verhaal

Ons verhaal

Hallo allemaal,
Het is zover ! Onze nieuwe website is in de lucht . Nog vele puntjes op de “i” te zetten , dat wel ! Na 6 jaar waren we er wel aan toe, een nieuwe website waarin alles wordt gecombineerd, i.s.m. Simon Ouwerkerk hebben we dit eerste half jaar veel werk verzet en zijn we gekomen tot een mooi resultaat.
Onze agenda, nieuwsbrief en webshop komen goed tot hun recht. De dynamische webshop is een genot om op te surfen , bestelprocessen zijn vereenvoudigd.
Leuke feestelijke pakketten met pakkende kreten als: Stoer, Lief en Blond. Blogs koppelingen met facebook, video clips alles is nu mogelijk . De maand Juli gaan we verder met de webshop om ook alle foto’s er goed in te krijgen. De eerste nieuwsbrief is in wording en ontvangt u binnen enkele dagen, nieuwe wijnen en wijnhuizen worden beschreven.
Wij gaan ervoor. We hebben er zin in en gaan verder met waar het even stokte. Biologisch is Logisch en niet meer weg te denken in de wereld van de wijn. Vandaar dat we hier ook op ingaan zetten op onze geheel “eigenwijze” manier.
Er zijn hele mooie nieuwe wijnen binnen gehaald waar we u graag mee in contact brengen ! Niet in dat strakke stramien, maar vooral veel genieten.
“Weet wat je schenkt, kom bij ons proeven.” Onze gevleugelde tekst die weer een beetje meer vorm krijgt.

We hopen u , jullie , regelmatig te zien op een van onze proeverijen, evenementen of wat er ook maar georganiseerd word. Kwaliteit voorop voor een leuke prijs!
Geniet van de rondgang over de site en webshop, perfect zijn we niet. Er wordt nog verbeterd !
Met vriendelijke wijngroet ,

Proeverijen

Georganiseerde Proef! avonden

Kijk voor meer in onze webshop over de proeverijen en wanneer deze worden gehouden

proeverij en event kosten

aan al onze proeverijen zijn kosten verbonden, zodra deze bekend zijn worden ze vermeld op de website en kunt u zich inschrijven door middel van het kopen van een entree ticket!

Wijn Agenda

Biologisch

Biologisch is Logisch

Relatiegeschenk

Pakketten, relatie geschenken etc.

Fotoalbum

Onze relaties

Eerste

onze relaties

Contact

Stuur ons een bericht


Kunt u de afbeelding niet lezen?
Klik hier voor een andere.
versturen...

Contact Informatie

Industrieweg 18
8131 VZ WIJHE

Tel: 0570 - 523974
Mob: 06 - 22 666 568
Email: info@proefwijn.nl